VAD VI GÖR

HOME STYLING

Önskar ni hjälp med att lyfta fram bostaden lite extra inför kommande försäljning? Spekulanten som kliver in i er bostad ska känna sig välkommen och få en känsla över att bostaden kan bli spekulantens nya hem. Första intrycket är helt avgörande!

Kontakta gärna oss för att få en offert, vi svarar inom 24 timmar.

Vid styling är kostnaden avdragsgill!

Se vilka tjänster som är avdragsgillt här

KONTAKTA OSS NU

01

HOMESTYLING

Oavsett om är bostad är full möblerad eller tom på inredning skräddarsyr vi ett stylingpaket just för er. Vi adderar med möbler, textilier, blommor och rekvisita för kök, badrum samt uteplats. Ni får gärna höra av er till oss för att berätta vad just ni behöver hjälp med och därefter bifogar vi en offert till er.

Kostnaden för styling är avdragsgill och bör ses som en investering för att nå ett högre slutpris.

VAD VI GÖR

INREDNING

Har ni fastnat och vill komplettera med ny inredning i hemmet?
Vi hjälper till att inreda allt från ett kontor, vardagsrum, matsal eller varför inte en stor uteplats. 
Vi brinner för vårt jobb och vi vill gärna hjälpa er att skapa just den känslan ni eftersöker i er bostad.  Vi arbetar med duktiga hantverkare och målare.

Kontakta gärna oss och berätta vilka rum ni önskar få hjälp med, vi svarar inom 24h.

Se vilka tjänster som är avdragsgillt här

KONTAKTA OSS NU

01

INREDNING KONSULTATION

Vi bokar in ett möte hemma oss är där ni får visa upp vilka rum ni önskar hjälp med. Vi ge er tips och råd på vilka möbler samt kulörer som skulle passa fint hemma hos er. Ni antecknar och utförde jobbet. 

Offertförfrågan

02

INREDNING MEDIUM

I detta paket ingår två stycken möten i er bostad. Vid ett första möte går vi igenom rummet/rummen ni önskar få hjälp med. Vi på Rum i Kvadrat antecknar ner all information vi behöver för att hjälpa är på bästa möjliga sätt.
Vid det andra mötet visar vi upp resultatet som vi har arbetat fram. Det kan inkludera illustrerande bilder, moodboars, textilprover, färgprover och en inköpslista.

Offertförfrågan

03

INREDNING LARGE

I detta paket införskaffar vi all inredning och ställer i ordning samtliga delar på plats. Inför detta arbete så utfört vi alla delar som ingår i de mindre paketen ovan.

Ni önskar kanske renovering eller målning i bostaden, vi jobbar med duktiga hantverk och målare som vi gärna använder oss av.

Offertförfrågan