HOMESTYLING

Att maximera bostadens visuella attraktionskraft är avgörande för att dra till sig potentiella köpare. Genom att noggrant välja rätt möbler, belysning och dekorationer kan vi förvandla varje rum till en inbjudande och lockande plats. Intresset för dina bilder ökar, och fler spekulanter dras till din bostad, vilket ökar chanserna att hitta den perfekta köparen. Kostnaden för homestyling är avdragsgill, 22%.

Styling inför fotografering

Att veta den exakta tidpunkten för att sälja sin bostad kan vara utmanande, men det finns ett sätt att planera en framgångsrik bostadsannons ändå. Vi ser till att din bostadsannons ser inbjudande och en välkomnande ut för att fånga fler spekulanter.

I detta paket spelar det ingen roll om er bostad är möblerad eller helt tom. Vi stylar samma dag som fotografen fotograferar er bostad, när fotografen är klar packar vi ihop all styling för att ställa tillbaka stylingen på Rum i Kvadrats lager.


Hembesök/Onlinesamtal
 
Styling
Fotografering
Nedpackning av styling 

Mellan styling

Vill du maximera försäljningspotentialen för ditt hem genom att använda dina egna möbler och ändå få den perfekta looken? Vår kompletterande stylingtjänst är precis vad du behöver. Vi arbetar med din befintliga inredning och adderar med textilier, inredningsdekorationer, gardiner och  tavlor från vårt stylinglager. Vi tar hänsyn till din personliga stil och vision och arbetar för att förvandla ditt hem till något som sticker ut på marknaden. 
Stylingen får stå kvar i ditt hem  i 5veckor.


Hembesök/onlinesamtal
 
Styling
Fotografering/visning  
Upphämtning av styling

Stor styling 

Vi tar ett tomt hem och förvandlar det till en visuellt tilltalande och funktionell miljö som kommer att imponera på besökare och potentiella köpare. Vi väljer noggrant ut möbler, dekorationer, och  textilier för att skapa en sammanhängande atmosfär. Stylingen får stå kvar i ditt hem i 5 veckor. 


 
Hembesök/Onlinesamtal
Styling 
Fotografering/visning 
Upphämtning av styling
Kontakta oss