REFERENSER

Våra referenser är en spegelbild av det arbete vi utför och den kvalitet vi levererar. Vi är stolta över att ha skapat starka och långvariga relationer med våra nöjda kunder.

Hembergavägen 25

Otroligt nöjd med styling inför fotografering/husvisning. Alexandra väldigt trevlig och tillmötesgående.

Blekingevägen 25

Tack vare Alexandras superstyling är jag övertygad om att vi fick betydligt fler intressenter och bättre budgivning på vårt hus.

Vi hade en ganska bra grund i vår egen inredning, men Alexandra gav oss det där lilla extra som vi själva inte hade på plats och skillnaden blev enorm.
Att investera i styling är så värdefull och jag rekommenderar verkligen er att ta kontakt med Rum i Kvadrat för att kunna få de bästa bilderna tillsammans med fotografen.

 
Bällstavägen 63C

Fantastisk service med snabb och trevlig återkoppling. Tydlig i kommunikationen. Otrolig känsla för både färg och material i stylingen! Bilderna blev fantastiska!

Centralvägen 4

Mycket fint utförande styling, bra kontakt och dialog. Rekommenderas!

Djäknevägen 32

Blev jättebra styling i passande stil med möbler, tapeter osv. Vänligt bemötande, enkelt och bra.

Eskadevägen 8

Vi köpte Homestying tjänst. Fick ett mkt bra och professionellt bemötande. Förväntningarna möttes och lite till.

 
Fritzbergsvägen 4C

Onlinekonsultation

Jag fick många bra tips på hur man kan styla inför fotografering och visningen, så jag är supernöjd!
Mycket trevligt bemötande och snabbt svar!

Gribbylundsvägen 104

Proffsig bemötande. Mycket kompetent och trevlig. Rekommenderas varmt!

Gökvägen 15

Vi är jättenöjda med resultatet av stylingen. Vi fick ett mycket bra bemötande och hela processen var mycket smidig.
Vi kan varmt rekommendera Rum i Kvadrat.

Götavägen 99

Genom sin styling med en stor del av våra egna inventarier gav Alexandra oss andra perspektiv på hur vårt fina hus kunde se ut inför försäljning. Och kunderna höll med!

 
Götavägen 150

Jag tog hjälp med att styla mitt hus i samband med försäljning. Jag blev så nöjd. Väldigt trevligt bemötande och superfin styling av bla mitt poolområde. Jag kommer rekommendera Alexandra till alla jag känner och kommer anlita henne igen.

Hallonstigen 4A

Vänligt bemötande. Vi är supernöjda med den fina stylingen som gjordes. Så nöjda att eget inköp av en del produkter Rum i kvadrat stylade med har köpts in efteråt.

Hembergavägen 25

Otroligt nöjd med styling inför fotografering/husvisning. Alexandra väldigt trevlig och tillmötesgående.

Jarlavägen 34

Beställde en mindre inredning av de viktigaste rummen. Det blev riktigt bra. Hemkänslan och inspiration infinner sig direkt. Chanserna ökar vid försäljning. Rekommenderar verkligen!

 
Elisabeth Persson

Onlinekonsultation

Alexandra var mycket trevlig, kreativ och rak. Jag är mkt nöjd med hennes hjälp!

Kragstalundsvägen 130

Kontakt genom mäklare. Superlätt och trevlig att ha att göra med. Tydlig och superduktig.
Blev jättenöjd med bilderna och stylingen.
Kommer anlita igen.

Kärrtorpsvägen

Alexandra hjälpte oss på kort varsel styla vår lägenhet inför fotografering och visning. Blev superfint och vi är väldigt nöjda!

Margretelundsvägen 66

Alexandra på Rum i Kvadrat gjorde ett fantastiskt jobb med styling av min lägenhet inför försäljning och visning. Stylingen hade en röd tråd med färger och material genom samtliga rum vilket skapade en enhetlighet och en hemtrevlig känsla, samtidigt som det kändes stilrent och snyggt. Alexandra hittade även en styling som passade sig väl till husets ålder. Kan varmt rekommendera Rum i Kvadrat.

 
Murstensvägen 33

Efter konsultation med Rum i Kvadrat för hur vi skulle styla vår lägenhet inför försäljning, var beslutet inte svårt att anlita Alexandra för att genomföra hela stylingen.
Duktig, kompetent och professionell.

Helt fantastiskt slutresultat med riktigt fina bilder. 


Rindögatan 24

Styling av lägenheten. Väldigt gott bemötande. Blev väldigt bra!

Rindögatan 48

Alexandra fixade vår lägenhet inför försäljning med stålande resultat! Så snyggt och otroligt proffsigt bemötande hela vägen.

Rosenlundsvägen

Rum i Kvadrat hjälpte mig med styling inför försäljning och vi vart jätte nöjda med resultatet!

Professionell, snabb och fin service!

 
Smålandsvägen 33

Alexandra hjälpte oss med homestyling av vardagsrum och kök inför försäljning av vår villa. Jättefint bemötande med stor respekt för vår stil i hemmet. Plockade fram det bästa av vad som fanns i hemmet och kompletterade med vackra tillbehör såsom blommor, textilier, fåtölj mm. Resultatet blev helt i vår smak. Kändes som hemmet fick ett otroligt lyft med enkla ting. Som taget ur en inredningstidning! Hon är mkt bra på att lyssna in och arbeta smidigt och enkelt.

Vi är jättenöjda!

Tibblevägen 50

Alexandra på Rum i Kvadrat stylade vårt hus inför försäljning med bravur och finess. Hon klev in och spred varm positiv energi.

Tack!

Timmervägen

Inreder med bravur, kan varmt rekommendera Rum i Kvadrat! Väldigt trevligt bemötande!

Torparängsvägen 1

Stylingen av vårt hus i Stallarholmen blev otroligt lyckad. Vi blev väldigt bra bemötta av Alexandra som gjorde ett gott intryck på oss. Stylingen levde upp till våra förväntningar med ett stort plus. Vi är så nöjda med allt och försäljningen av vårt hus blev klar på minde än en vecka. Stort tack, vi bär med oss en del av Alexandras kunskap inom heminredning till vårt nästa hus.

 
Turbinvägen 5A

Vi valde Rum i Kvadrat då vi skulle styla vår lägenhet inför försäljning. Vi fick många bra tips på förhand och sen gjorde de ett fantastiskt jobb också på plats. Vi hade ett enormt stort intresse från potentiella köpare och mycket tack vare den genomtänkta och personliga stylingen. Vi skulle gärna ta hjälp av Rum i Kvadrat igen!

Tvärvägen 17

Anlitade Rum i Kvadrat inför en lägenhetsförsäljning. Första vändan lägenheten låg ute för försäljning kom budgivningen inte riktigt igång. Därför anlitade jag Rum i Kvadrat för en styling av en då helt rom lägenhet. Blev väldigt och professionell bemött. Ett förhållningssätt som fanns genom hela försäljningsprocessen. Fick både och bolla idéer och ställa frågor längs vägen.

Alexandra lyssnade lyhört och bidrog med sitt yrkeskunnande och sin kreativitet. Resultatet blev väldigt bra och budgivningen kom igång som vi önskade från första början.

 

Jag kan varmt rekommendera Rum i Kvadrat. Både vad gäller bemötande och kontakt, men också slutgiltiga resultatet.

Ungdomsvägen

Klockren styling som ger mersmak. Jättefint samarbete. Rekommenderas varmt.

Åby Alle 1

Supernöjd med Alexandra! Jättefin styling, bra bemötande. Inga problem när jag behövde ändra min bokade tid.

 
Åkerbyvägen 352

Ett mycket professionellt agerande i samband med försäljning av min bostadsrätt.

Åstorpsringen 15

Jag blev proffsigt bemött och tycker att stylingen speglade mitt egna hem, annars kan jag tycka att alla stylingar ser likadana ut. Jag kan starkt rekommendera Rum i Kvadrat!